تدابیر فصل سرد  
فصول سرد نیز با مزاج سرد و خشک خود ، برای افراد با مزاج گرم  و تر ، مناسب تر است و برای افراد با مزاج سرد و خشک ، مناسب نیست و می تواند موجب تشدید علائم و بروز برخی بیماریها به ویژه بیماریهای سرد و خشک شود.
 
 
 
 
 
 

- علت بروز و ظهور زیاد بیماریها در فصول سرد :

متغیر بودن هوا در طول روز ، وجود مواد زاید باقی مانده در بدن از فصل تابستان به جهت خوردن میوه های زیاد ، ضعف قوت ، کاهش تحلیل و دفع مواد زاید به علت سردی هوا  .

 

بیماریهای شایع در فصول سرد :

خارش پوست ، اگزما ، شوره سر ، ترک پوست ، دردهای مفاصل دردهای سیاتیکی ، برخی ورم ها وسواس افسردگی سکته  و ....

                                                 

 

 

- تغذیه مناسب در فصول سرد :

خوردن هر میوه در آغاز فصلش توصیه میشود و پرهیز از آن در پایان فصل 

( بحارالانوار ، ج66 ، ص119 ، ح10 )

بنابر فرموده حضرت علی (ع) باید از غذاها و میوه های مناسب هر فصل بهره برد و غذاهای نامناسب را کنار گذاشت .

 

                                                                                                                                                    

 

 

بهترین میوه های فصل سرد : انار انگور انجیر سیب به گلابی

خوردنی و نوشیدنی های مایل به گرمی و تری مانند : گوشت گوسفند خربزه شیرین مویز هویچ زیتون خرما عسل شیرینی های طبیعی مرباها حلوای طبیعی شربت عسل مغز خشکبار به ویژه بادام درختی آش های ساده حلیم- آبگوشت  و ... توصیه میشود .

 

                     

 

آموزه های پزشکی بهداشتی فصول سرد  :

تدابیر خوب این فصل که موجب تندرستی بیشتر و پیشگیری از بیماریها می شوند عبارتند از :

استفاده از عطرهای خوشبو معتدل و گرم مانند گلاب  ، نرگس و یاس سبب حفظ سلامت جسم و روح می شوند .

 

   
نقشه سایت